Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

«Δέκα μικρές πασχαλινές ιστορίες» : ΔΩΡΕΑΝ e-book από το The book project για να περάσουμε δημιουργικές ώρες με τα παιδιά μας

 


Δέκα μικρές, τρυφερές,  πασχαλινές ιστορίες που γράφτηκαν με κέφι και αγάπη από μια παρέα νέων συγγραφέων που συναντήθηκαν στα σεμινάρια δημιουργικής γραφής της σχολής Harmony & Creativity, στον κύκλο σεμιναρίων «Σύγχρονες τάσεις στη γραφή παραμυθιού».

Μέσα από αυτές τις ιστορίες θα γνωρίσουμε πασχαλινά έθιμα, θα μυρίσουμε ανοιξιάτικους κήπους και πασχαλινά κουλούρια, θα ανάψουμε φωτεινές λαμπάδες και θα νιώσουμε την αγάπη και τη φιλία να νικούν κάθε δυσκολία!

Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε στο πλαίσιο των μαθημάτων που συντονίζει η Άννα Αθανασιάδου, εικονογραφήθηκε από τη Μιμίκα Καπούλα, εκδόθηκε από το The book project και το μοιράζονται μαζί μας ελεύθερα.

Οι ιστορίες συνοδεύονται από προτάσεις για δραστηριότητες δημιουργικής γραφής για παιδιά και όχι μόνο!

INFO:

«Δέκα μικρές πασχαλινές ιστορίες»

Συγγραφείς: Ελένη Δρακουλάκου, Έλενα Πετρίδου, Ζωή Σαββάκου, Γιώτα Κολοβού, Γεωργία Βουδούρη, Κατερίνα Θεοδωρακάκη, Έλφη Ασλάνη, Σταυρούλα Βενιέρη, Μάκης Καλλιτσάρης, Βαλσαμία Αθανασιά

Εικονογράφηση/Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιμίκα Καπούλα

Επιμέλεια κειμένων & δραστηριότητες: Άννα Αθανασιάδου

Εκδοτικός Οίκος: bookproject@4e-project.gr

 Στην ιστοσελίδα www.4e-project.gr θα βρείτε το σύνδεσμο για να κατεβάσετε το βιβλίο, αλλά και πασχαλινά εκτυπώσιμα φύλλα εργασίας για παιδιά 4-6 ετών.

Στοιχεία επικοινωνίας:  2167005390 

Email : project@4e-project.gr

Το 4eProject είναι μια εταιρία σχεδιασμού εκπαιδευτικών προγραμμάτων και παραγωγής εκπαιδευτικού υλικού. Συνεργάζεται από το 2009 με εκπαιδευτικές μονάδες, ιδιώτες εκπαιδευτικούς, φροντιστήρια και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης σχεδιάζοντας εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικες, παράγοντας πρωτότυπο εκπαιδευτικό υλικό και υλοποιώντας βιωματικά εργαστήρια και σεμινάρια.

 https://www.4e-project.gr/10-mikres-pasxalines-istories/



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου