Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Ο Φουντωτούλης»: Ένας φευγάτος-γάτος σε συναρπαστικές περιπέτειες

 


Ο Φουντωτούλης ,  ένας χαδιάρης, ζωηρός γάτος και εκπληκτικός ποντικοκυνηγός, είναι ο ήρωας  του πρώτου  βιβλίου της συγγραφέως Φυλλένιας Σφουγγάρη  που απευθύνεται σε παιδιά και κυκλοφορεί από τις ποιοτικές εκδόσεις Ελκυστής σε εξαιρετική εικονογράφηση της βραβευμένης Βιβής Μαρκάτου.

Μια μέρα όμως η περιέργεια τον κάνει μεγαλόψυχο και χαρίζει τη ζωή στο σκανταλιάρικο ποντικάκι, που έπιασε, με αντάλλαγμα κάτι θαυμαστό.

Πώς μπορεί ένα γαλάζιο κουτί να οδηγήσει σε μοναδικές περιπέτειες τον γατούλη; Εκτός από ποντικάκια, μήπως υπάρχουν τελικά κι άλλα πιο συναρπαστικά πράγματα, που δείχνουν στον Φουντωτούλη το δρόμο για μαγικά ταξίδια;



Η Φυλλένια Σφουγγάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βόρεια Εύβοια. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε με σπουδές στην Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση στο ίδιο πανεπιστήμιο. Έχει σπουδάσει κλασικό πιάνο κι είναι κάτοχος πτυχίου Αρμονίας. Τον Μάρτιο του 2021 κυκλοφόρησε η ποιητική της συλλογή «Ναίφως» από τις εκδόσεις Ελκυστής.

INFO:

Ο Φουντωτούλης

Συγγραφέας: Φυλλένια Σφουγγάρη

Εικονογράφηση: Βιβή Μαρκάτου

Εκδότης: Ελκυστής

Τον «Φουντωτούλη» μπορείτε να προμηθευτείτε:

- από το ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Ελκυστής: https://elkistis.gr/product/o-fountotoulis/

- από όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας

- από  την ίδια  την συγγραφέα επικοινωνώντας μέσω inbox ή email

(fylleniasfou@gmail.com)

https://elkistis.gr/product/o-fountotoulis/

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου