Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Η Παράξενη παρέα του Ορφέα μεγαλώνει…

 


Έναν καινούργιο φίλο απόκτησε η Παράξενη παρέα του Ορφέα.

Πρόκειται για το λιλιπούτειο, ατμοσφαιρικό, κατάστημα της Αλεξανδρούπολης «Σιγά τον πολυέλαιο» και περιμένει τους λιλιπούτειους αναγνώστες να το ανακαλύψουν στην εντυπωσιακή, παραμυθένια,  βιτρίνα του καταστήματος.

Ανάμεσα σε χειροποίητα στολίδια,  χειροποίητα γούρια για το νέο έτος,  χιονανθρωπάκια ,  κοτούλες  τα αγγελάκια και διακοσμητικά ιδανικά στολίδια για το δέντρο σας και το παιδικό δώματιο.

Μπορείτε να βρείτε επίσης πολλές επιλογές δώρων για ενήλικες και παιδιά όπως χειροποίητες κούκλες, χειροποίητες νεράιδες, ξύλινα παιχνίδια, επιτραπέζια, puzzle, τσάντες, παγούρια, κοσμήματα, διακοσμητικά για το παιδικό δωμάτιο και το σπίτι.

Ο Πολυέλαιος αναλαμβάνει και  την οργάνωση γάμων, βαφτίσεων και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων.

Το παραμύθι:

Mια απρόβλεπτη και παράξενη παρέα ζώων ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι, για να συναντήσει στη Θράκη τον μυθικό Ορφέα, που με τη λύρα και τη μουσική του τους αλλάζει τη ζωή.

Ένα έμμετρο παραμύθι του δημοσιογράφου Βασίλη Κάργας, για τη δύναμη της μουσικής, για τις αξίες της φιλίας και της συντροφικότητας και για την αποδοχή της διαφορετικότητας. Μια σύγχρονη, παιδική, «Κιβωτός του Νώε». Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ με εξαιρετική εικονογράφηση της βραβευμένης Παναγιώτας Καρτσακάλη.



INFO:

«Σιγά τον πολυέλαιο»: Μοσχονησίων 5, Αλεξανδρούπολη, τηλ. 25510-31087

«Η Παράξενη παρέα του Ορφέα»

https://www.livanis.gr/H-Paraksenh-parea-tou_p-3006983.aspx

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου