Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Δύο κρυμμένοι θησαυροί στην οδό Μοσχονησίων..

 


Ο  ένας κρυμμένος θησαυρός είναι το λιλιπούτειο, ατμοσφαιρικό, κατάστημα «Σιγά τον πολυέλαιο»,που ιδιαίτερα την περίοδο αυτή των εορτών  μας κλέβει την καρδιά.

Χειροποίητα στολίδια για το  δέντρο, χειροποίητα γούρια για το νέο έτος και διακοσμητικά μας βάζουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων . Τα χιονανθρωπάκια , οι κοτούλες και τα αγγελάκια είναι ιδανικά στολίδια για το δέντρο σας και το παιδικό δώματιο.

Μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές δώρων για ενήλικες και παιδιά όπως χειροποίητες κούκλες, χειροποίητες νεράιδες, ξύλινα παιχνίδια, επιτραπέζια, puzzle, τσάντες, παγούρια, κοσμήματα, διακοσμητικά για το παιδικό δωμάτιο και το σπίτι.

Ο Πολυέλαιος αναλαμβάνει επίσης την οργάνωση γάμων, βαφτίσεων και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων.



 

Ο δεύτερος «Κρυμμένος θησαυρός», είναι το ομώνυμο παραμύθι του δημοσιογράφου Βασίλη Κάργα, σε εξαιρετική εικονογράφηση της Μαρίας Μανουρά και  περιμένει τους λιλιπούτειους αναγνώστες να το ανακαλύψουν στην εντυπωσιακή, παραμυθένια,  βιτρίνα του καταστήματος. Πρόκειται για μια τρυφερή ιστορία για το ουράνιο τόξο που κρύβουν μέσα τους τα παιδιά, την ελπίδα για έναν κόσμο γεμάτο χρώματα.





INFO:

«Σιγά τον πολυέλαιο»: Μοσχονησίων 5, Αλεξανδρούπολη, τηλ. 25510-31087

«Ο κρυμμένος θησαυρός»: Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική.

 https://ellinoekdotiki.gr/gr/ekdoseis/i/o-krummenos-thisauros

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου