Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Οι πρώτοι μου μύθοι: Οδυσσέας και Αθηνά: Δύο υπέροχα βιβλία για πολύ μικρά παιδιά

 


Δύο ιστορίες εμπνευσμένες από την Ελληνική Μυθολογία ξετυλίγονται στις  σελίδες δύο υπέροχων μικρών βιβλίων που θα συναρπάσουν τους μικρούς αναγνώστες και τα οποία κυκλοφόρησαν πρόσφατα από τις εκδόσεις Κάκτος.

Με αφήγηση απλή και κατανοητή παρουσιάζονται η  θεά Αθηνά και ο πολυμήχανος Οδυσσέας,  δυο αγαπημένα πρόσωπα της Ελληνικής Μυθολογίας, που πολύ συχνά στο μυαλό μας συνδέονται, αφού η Αθηνά ήταν προστάτιδα και σύμβουλος του Οδυσσέα.

Ένα μικρό βιβλίο αφιερωμένο στον καθένα, με όμορφη εικονογράφηση, χαρτονένιες σελίδες κατάλληλες για μικρά χεράκια, και μηχανισμούς που επιτρέπουν στα παιδιά να ανακαλύπτουν τα βιβλία πιο διαδραστικά.

Θέλεις να γνωρίσεις τον Οδυσσέα;

Ακολούθησε τον γενναίο ήρωα στον Τρωικό Πόλεμο και στις περιπέτειές του στη θάλασσα, στο ταξίδι επιστροφής στην Ιθάκη.

Παίξε με τους μηχανισμούς του βιβλίου και γνώρισε φανταστικά μέρη και θρυλικά πλάσματα σε αυτή την αξέχαστη ιστορία!!

Ένα βιβλίο για πολύ μικρά παιδιά, με την υπέροχη εικονογράφηση του Mattia Cerato, με σκληρές σελίδες από χαρτόνι και ωραίους μηχανισμούς που επιτρέπουν να ανακαλύψεις το βιβλίο διαδραστικά!

 


Θέλεις να γνωρίσεις τη σοφή θεά Αθηνά;

Συνόδεψέ τη στις εκπληκτικές της περιπέτειες με τους άλλους θεούς και ήρωες. Πολέμα στο πλευρό της ενάντια στους Γίγαντες, μάθε πώς έγινε προστάτιδα της Αθήνας και γνώρισε φανταστικά μέρη και θρυλικά πλάσματα σε αυτή την αξέχαστη ιστορία!!

Πάρε μέρος στην αξέχαστη ιστορία της θεάς Αθηνάς χρησιμοποιώντας τους μηχανισμούς του βιβλίου.

Ένα βιβλίο για πολύ μικρά παιδιά, με την υπέροχη εικονογράφηση του Mattia Cerato, με σκληρές σελίδες από χαρτόνι και ωραίους μηχανισμούς που επιτρέπουν να ανακαλύψεις το βιβλίο διαδραστικά!

INFO:

Οι πρώτοι μου μύθοι: Οδυσσέας

Οι πρώτοι μου μύθοι: Αθηνά

Συγγραφέας: Patsias Chiara

Εικονογράφηση : Mattia Cerato

Μετάφραση: Χριστίνα Λεβέντη

Ηλικία: 3-6 ετών

Εκδόσεις: Κάκτος

https://www.kaktos.gr/el/patsias-chiara-oi-prvtoi-moy-mythoi-odysseaw-978-960-382-072-7.html?ref=reccodo-pr-cCgAGsVwg924&cr=1fd90cd626e04ea39919bd8b5e825698

https://www.kaktos.gr/el/patsias-chiara-oi-prvtoi-moy-mythoi-athhna-978-960-382-073-4.html?ref=reccodo-pr-cCgAGsVwg924&cr=7fe2f2d8207e435aaf4f8cb782c7e854

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου