Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Έξι συναρπαστικά βιβλία για να ανακαλύψουν τα παιδιά τον κόσμο

 


Έξι συναρπαστικά βιβλία κυκλοφορούν από τον Εκδοτικό Οίκο ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ, που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες, οι οποίοι θα μάθουν τα πάντα για τη Γη, το Διάστημα, την Επιστήμη, το Ανθρώπινο Σώμα,  την Ελληνική Μυθολογία και τους Δεινόσαυρους.

Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν από την ολοζώντανη εικονογράφηση και τα πολύχρωμα αυτοκόλλητα και θα αποκτήσουν γνώσεις διασκεδάζοντας δημιουργικά! Μια υπέροχη σειρά βιβλίων που συνδυάζει τη γνώση, την μάθηση και  το παιχνίδι διευρύνοντας τους ορίζοντες των παιδιών.

Διαθέσιμα σε όλα τα βιβλιοπωλεία!

Ανακαλύπτω την Ελληνική Μυθολογία-

Το βιβλίο που είναι γεμάτο με ιστορίες θεών και ηρώων, θα συναρπάσει τους μικρούς αναγνώστες, οι οποίοι θα μάθουν τα πάντα για τους θεούς και θεές της αρχαίας Ελλάδας, για τους γίγαντες, τα μυθικά τέρατα και τους ήρωες.

http://www.pyramida.com.gr/el/view/ellinikoi-mythology-greek-godsgreek-goddesses

Ανακαλύπτω την Επιστήμη

Το βιβλίο με την ολοζώντανη εικονογράφηση και τα πολύχρωμα αυτοκόλλητα θα ενθουσιάσει τους μικρούς αναγνώστες, οι οποίοι θα μάθουν τα πάντα για την Επιστήμη!

Στο βιβλίο υπάρχουν πολλές θεματικές ενότητες, όπως η ηλεκτρική ενέργεια, το DNA και το φυσικό περιβάλλον, αλλά και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

http://www.pyramida.com.gr/el/view/science-electricity-natural-environment-stickers

Ανακαλύπτω το Διάστημα

Το καταπληκτικό βιβλίο που θα ενθουσιάσει τους μικρούς αναγνώστες, οι οποίοι θα μάθουν τα πάντα για το διάστημα, τους γαλαξίες και το ηλιακό μας σύστημα.

http://www.pyramida.com.gr/el/view/space-galaxy-solar-system-stickers

Ανακαλύπτω τη Γη

Ένα βιβλίο που θα συναρπάσει τους μικρούς αναγνώστες, οι οποίοι θα μάθουν τα πάντα για τη Γη και θα εξερευνήσουν αυτόν τον υπέροχο πλανήτη!

http://www.pyramida.com.gr/el/view/earth-stickers

Ανακαλύπτω το Ανθρώπινο Σώμα

Το βιβλίο αυτό θα συναρπάσει τους μικρούς αναγνώστες, οι οποίοι θα μάθουν τα πάντα για το ανθρώπινο σώμα και θα βρουν απαντήσεις στις απορίες τους.

Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν από την ολοζώντανη εικονογράφηση και τα πολύχρωμα αυτοκόλλητα και θα αποκτήσουν γνώσεις διασκεδάζοντας δημιουργικά.

http://www.pyramida.com.gr/el/view/human-body-stickers

Ανακαλύπτω τους Δεινόσαυρους

Ένα βιβλίο που θα συναρπάσει τους μικρούς αναγνώστες, οι οποίοι θα μάθουν τα πάντα για τους υπέροχους δεινόσαυρους και θα εξερευνήσουν τον συναρπαστικό κόσμο τους.

http://www.pyramida.com.gr/el/view/dinosaurs-stickers

INFO:

ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ,

Φράγκων & Ορφανιδου 1, 546 26 Θεσσαλονίκη

Τ. +30 2310 531.248 , +30 231 536.847

F. +30 2310 550.675

E. info@pyramida.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου