Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Το αερόστατο των πολύχρωμων παραμυθιών




Με ένα Πολύχρωμο Αερόστατο ταξιδεύουν  μικροί και μεγάλοι στη μαγική χώρα των παραμυθιών  και της φαντασίας.
Το Πολύχρωμο Αερόστατο είναι μια ραδιοφωνική εκπομπή για μικρά και μεγάλα παιδιά,  η οποία για όγδοη συνεχή χρονιά πετάει στη συχνότητα 92,2 του σταθμού Ράδιο Ενημέρωση Κατερίνης.
Με πλοηγό τη συγγραφέα Δομνίκη Καράντζιου και αφηγήτριες την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τη Ζωή Καραγεωργίου, τη Ζωή Ανδρεάδου, τη Μαρίκα Φωτοπούλου και τη Σοφία Παρτσαλίδου, αλλά και με παραμυθοαποσκευές  φρεσκοφουρνιστά παραμύθια και ιστορίες για παιδιά ταξιδεύει κάθε Τετάρτη 6 με 7 το απόγευμα και σε επανάληψη κάθε Σάββατο και Κυριακή 9 με 10 το πρωί.
Εκπομπή με παραμύθια και τραγούδια, με θέματα και συνεντεύξεις που αφορούν τα παιδιά και τους γονείς, με θέματα που αγαπάει το παιδί.
Με το Πολύχρωμο Αερόστατο έχουν ταξιδέψει κι έχουν αφηγηθεί τις ιστορίες τους διάσημοι παραμυθαδες :  Ο  Νίκος  Πιλάβιος , ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος, ο Αντώνης Παπαθεοδούλου, η Λίνα Μουσιών, η Εύα Κασιάρου, η Βασιλική Νευροκοπλή, η Μαρία Λαμπαδαρίδου-Πόθου, η Ξένια Καλογεροπούλου, ο Μάνος Κοντολέων, η Άννα Κοντολέων, η Αγγελική Δαρλάση, η Ρία Φελεκίδου, η Μαριάννα Τεγογιάννη κα.

Το  Πολύχρωμο Αερόστατο, η μακροβιότερη, σύγχρονη ραδιοφωνική εκπομπή για παιδιά και για  όσους νιώθουν παιδιά,  αισιοδοξεί να πετάει για πολλά -πολλά ακόμη χρόνια.

INFO:
Οι ακροατές μπορούν να την ακούσουν και διαδικτυακά στο λινκ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου