Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

«Ο Έκτορας και η εσωτερική ομορφιά»: Ένα βιβλίο για την ομορφιά που βγαίνει από μέσα μας...

 



Επιμέλεια: Βασίλης Κάργας

"Τι χαρακτηρίζει ένα παιδί όμορφο εσωτερικά; Οι καλές του πράξεις!"

Ο Έκτορας μαθαίνει την εσωτερική ομορφιά. Πώς τη μαθαίνει; Μέσα από τις ίδιες του τις πράξεις! Ποιες είναι μερικές από τις πράξεις ενός παιδιού που δείχνουν καλοσύνη; Θα το δούμε στο νέο παραμύθι της Ηλιάνα Μάρου «Ο Έκτορας και η εσωτερική ομορφιά», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Αγγελάκη.

Μέσα από  αυτό το παραμύθι περνούν σημαντικά μηνύματα για τη σωστή συμπεριφορά ενός παιδιού! Δύο από αυτά αφορούν στον σχολικό εκφοβισμό (bullying) και τον ρατσισμό

«Η εσωτερική ομορφιά είναι πολύ πιο σημαντική από την εξωτερική και διαρκεί για πάντα! Σε αυτό το παραμύθι θα δούμε ποιες είναι μερικές από τις πράξεις ενός παιδιού που δείχνουν καλοσύνη! Και να μην ξεχνάμε, μικροί και μεγάλοι, ότι το καλό πάντα ανταμείβεται!», λέει η συγγραφέας του βιβλίου, Ηλιάνα Μάρου.

Βιογραφικό:


Η Ηλιάνα Μάρου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Μάρκετινγκ και Χρηματοοικονομικά και μιλάει τρεις ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά, Ρουμάνικα. Εργάστηκε σε τηλεοπτικό σταθμό στην παρουσίαση ψυχαγωγικού προγράμματος, σε ραδιοφωνικό σταθμό στη σύνταξη δελτίων ειδήσεων και συνεντεύξεων καθώς και στις δημόσιες σχέσεις στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια Ψυχολογίας, Κινηματογράφου (σενάριο, σκηνοθεσία) και Φωτογραφίας. Στον ελεύθερο χρόνο της σκιτσάρει και γράφει στίχους τραγουδιών. Έχει αρθρογραφήσει στο gazzetta.gr. Το 2015 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Αγγελάκη το αστυνομικό μυθιστόρημα με τίτλο «Τα ένοχα μυστικά του καθρέφτη», το 2018, κυκλοφόρησε το δεύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα της,
 «Το τίμημα ενός ονείρου», ενώ υπό έκδοση είναι το πρώτο της θεατρικό-αστυνομικό μυθιστόρημα. Κυκλοφορεί επίσης, από τις ίδιες εκδόσεις,  το παραμύθι της «Ο Έκτορας και το λιονταράκι»

INFO:

«Ο Έκτορας και η εσωτερική ομορφιά»

Συγγραφέας-Εικονογράφος: Ηλιάνα Μάρου

Εκδόσεις: Αγγελάκη

Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 41, 106 81, Αθήνα

Mail: info@angelakis.gr

Τηλ: 210 3826220

https://www.angelakis.gr/index.php/vivlia-online-agora/o-ektoras-kai-h-esoteriki-omorfia-detail

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου