Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

“Η μικρή κολοκύθα”: Ένα πανέμορφο βιβλίο για να γιορτάσουν τα παιδιά το φθινόπωρο


Ένα  γοητευτικό  και πανέμορφα εικονογραφημένο βιβλίο,  ιδανικό για τον εορτασμό τόσο του Halloween όσο και του φθινοπώρου, αποτελεί Η μικρή κολοκύθα της συγγραφέως και εικονογράφου Natalie Marshall, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Τζιαμπίρης-Πυραμίδα.

Αναρωτηθήκατε, όμως, ποτέ πώς γίνεται ένα μικρό σποράκι να μεταμορφωθεί σε μία μεγάλη κολοκύθα; 

Αυτό το υπέροχο, διαδραστικό,  βιβλίο με την εκπληκτική εικονογράφηση μαθαίνει στα παιδιά και στους μεγάλους τον κύκλο της ζωής μιας κολοκύθας.

Βυθιστείτε στο μαγευτικό ταξίδι ενός μικροσκοπικού σπόρου που μεταμορφώνεται σε μια υπέροχη κολοκύθα μέσα από τις σελίδες αυτής της απολαυστικής ιστορίας.

Τα παιδιά αλλά  και οι ενήλικες θα λατρέψουν αυτό το βιβλίο, που  δεν είναι απλώς μια ιστορία,  είναι μια πρόσκληση να ανακαλύψουμε τον κόσμο γύρω μας με έναν συναρπαστικό και μαγευτικό τρόπο.

Βιογραφικό:

Η Natalie Marshall είναι εικονογράφος, συγγραφέας και σχεδιάστρια. Γεννήθηκε στη Μελβούρνη Ξεκίνησε να εργάζεται ως γραφίστρια, αλλά μια μέρα αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και ζωή και άρχισε να εικονογραφεί παιδικά βιβλία. Έζησε και εργάστηκε στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Σήμερα ζει με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της κοντά στην παραλία της Μελβούρνης της Αυστραλίας

INFO:

Η μικρή κολοκύθα

(Από τη σειρά: Ιστορίες από τη Φύση)

Συγγραφέας-Εικονογράφος: Natalie Marshall

Εκδόσεις: Τζιαμπίρης-Πυραμίδα

2310 531.248 , 2310 536.847

Ηλικία: 3+ ετών

https://www.pyramida.com.gr/el/0DA7C0AD

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου