Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

« Η αναζήτηση μιας πριγκίπισσας-Τα μυστήρια των πέντε τόπων»: Ένα βιβλίο -ταξίδι αυτογνωσίας

 


Επιμέλεια: Βασίλης Κάργας

.Ένα ταξίδι αυτογνωσίας αποτελεί  το πρώτο βιβλίο της Κατερίνας  Καψιμάλη, με τίτλο « Η αναζήτηση μιας πριγκίπισσας-Τα μυστήρια των πέντε τόπων», που κυκλοφόρησε πρόσφατα  από τις εκδόσεις «Κομνηνός».

Το βιβλίο:

Σύμφωνα με τους νόμους του Χέβεροφ, η διάδοχος του θρόνου πριγκίπισσα Έβελιν θα πρέπει και πάλι να διεκδικήσει το αξίωμά της, καθώς με δόλο αμφισβητήθηκαν οι ικανότητές της.  Μαζί της κι άλλες υποψήφιες θα το διεκδικήσουν, αναγκασμένες όμως να περάσουν από τη δοκιμασία των πέντε τόπων.  

Ποια θα καταφέρει, πριν την τελική στέψη, να αποφύγει τις παγίδες και τα πολλά και αναπάντεχα γεγονότα, που θα συμβούν στη διάρκεια της δύσκολης πορείας τους;

Περίεργα βασίλεια, εκκεντρικοί βασιλείς και μαγεία θα δυσκολέψουν τις υποψήφιες πριγκίπισσες, που το ταξίδι τους στους πέντε τόπους θα αποδειχθεί ένα αποκαλυπτικό αλλά καθοριστικό ταξίδι αυτογνωσίας.



Βιογραφικό:

Η Κατερίνα Καψιμάλη κατάγεται από τη Χαλκίδα. Έχει σπουδάσει λογιστική και έχει εργαστεί ως υπάλληλος γραφείου. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την τέχνη, κυρίως τη ζωγραφική. Ανακάλυψε όμως πως θέλει να εκφράζεται και μέσω του γραπτού λόγου κι έτσι αποφάσισε να γράψει το πρώτο της βιβλίο. Αυτό που ήθελε είναι, μέσω της φαντασίας της, να μεταφέρει μηνύματα και ο αναγνώστης να μεταφέρεται στους κόσμους που δημιουργεί.

Email: katerinakapsimali92@gmail.com

INFO:

«Η αναζήτηση μιας πριγκίπισσας- Τα μυστήρια των πέντε τόπων»

Συγγραφέας: Κατερίνα Καψιμάλη

Εκδόσεις: Κομνηνός

https://komninos.shop/shop/%ce%b5%ce%ba%ce%b4%cf%8c%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bd%ce%b7%ce%bd%cf%8c%cf%82/%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%bf/%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b9%ce%b1%cf%83-%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%b3%ce%ba%ce%b9%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%b1%cf%83-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου