Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Εντυπωσιακά πάζλ από την Ελληνοεκδοτική για Πασχαλινά δώρα

 


Τα πάζλ είναι από τα  πιο κλασικά, διαχρονικά,  αγαπημένα και οικονομικά εκπαιδευτικά παιχνίδια. Τα λατρεύουν μικροί και μεγάλοι και αποτελούν ένα συναρπαστικό δώρο.

Μέσα από  τη διασκεδαστική και δημιουργική αυτή δραστηριότητα  τα παιδιά αποκτούν εξαιρετικές δεξιότητες:  εξασκούν και βελτιώνουν η μνήμη τους , ενισχύουν τη συγκέντρωση τους,  οξύνουν τη φαντασία τους, αναπτύσσουν  λεπτή κινητικότητα και παρατηρητικότητα,  μαθαίνουν να έχουν υπομονή.

Η ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΉ πρωτοπορεί στον τομέα αυτό και μας προτείνει να ανακαλύψουμε τη σειρά με τα πάζλ για τις ηλικίες από 3 έως 6 + για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και δημιουργικής απασχόλησης

Ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε τη  σειρά Senior puzzle CREATORS για παιδιά 5+.

Η σειρά Senior puzzle CREATORS για παιδιά 5+, που κυκλοφορεί από την ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, προσφέρει στους μικρούς λάτρεις των παζλ εντυπωσιακές εικόνες με διάφορα θέματα και με δυσκολία σύνθεσης προσαρμοσμένη κατάλληλα στην ηλικία τους.

ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΑ

Με το περιεχόμενο του κουτιού μπορείτε να συνθέσετε δύο πανέμορφες εικόνες με μονόκερους και λάμα. Κάθε εικόνα αποτελείται από 70 κομμάτια παζλ. Συνθέστε τις εικόνες και ομορφύνετε με αυτές το δωμάτιό σας ή κάντε έκπληξη στους φίλους σας χαρίζοντάς τους ένα συναρπαστικό δώρο!

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ - Το Παλάτι των Ονείρων

Με το περιεχόμενο του κουτιού μπορείτε να συνθέσετε δύο εικόνες με πανέμορφες πριγκίπισσες. Κάθε εικόνα αποτελείται από 70 κομμάτια παζλ. Κάθε εικόνα αποτελείται από 70 κομμάτια παζλ.


ΝΕΡΑΪΔΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

Μπορείτε να συνθέσετε δύο εικόνες με πανέμορφες νεράιδες του δάσους στα δενδρόσπιτά τους μαζί με ξωτικά και μονόκερους! Κάθε εικόνα αποτελείται από 70 κομμάτια παζλ.


ΓΟΡΓΟΝΕΣ - Παιχνίδια στον βυθό

Με το περιεχόμενο του κουτιού μπορείτε να συνθέσετε δύο εικόνες με πανέμορφες γοργόνες! Κάθε εικόνα αποτελείται από 70 κομμάτια παζλ.

INFO:

Δείτε τα παζλ για τις ηλικίες  3+, 4+, 5+, 6+ στην ιστοσελίδα του εκδοτικού οίκου:

https://ellinoekdotiki.gr/gr/paixnidia/ellinoekdotiki

Βιβλιοπωλείο

(εξυπηρέτηση πελατών λιανικής και χονδρικής):

Ιπποκράτους 10-12, 106 79, Αθήνα, Ελλάδα

Τηλέφωνα: 210 3613676 - 210 3640632 - 210 3635207

info@ellinoekdotiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου