Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

20 ιστορίες μέχρι τα Χριστούγεννα...

 


«Χριστούγεννα ξανά;». Ένα βιβλίο-δώρο για όλες τις ηλικίες!

Επιμέλεια: Βασίλης Κάργας

Ένα ανατρεπτικό βιβλίο για τα συναισθήματα, για τα fake news, για την αυτοπεποίθηση, για την αμφιβολία, για την εξουσία και για τα ...Χριστούγεννα, έγραψε η συγγραφέας Πένυ Κρανά και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «the book project».

Πρόκειται για ένα βιβλίο στο οποίο ο αναγνώστης συμμετέχει ενεργά και αποτυπώνει και τις δικές του σκέψεις.

Στην ιστορία αυτή θα δούμε ότι όλα είναι πιθανά, όταν όσα νιώθουμε και όσα σκεφτόμαστε (ή δεν σκεφτόμαστε) μας παρασύρουν!

Το βιβλίο:

Πώς γίνεται να γιορτάσουμε δυο φορές Χριστούγεννα;

Τι θα συμβεί όταν ξαφνικά ένα παιδί θα δει τον Άγιο Βασίλη να κόβει βόλτες στον ουρανό με το έλκηθρό του …χωρίς να είναι καν Δεκέμβριος; Θα γιορτάσει η χώρα τα Χριστούγεννα; Ποιοι θα πάρουν αυτή την απόφαση και γιατί;



Βιογράφικό:

Η Πένυ Κρανά γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιάννενα και οι δικοί της τη φώναζαν από μικρή “αφηρημένη τέχνη” επειδή μονίμως το μυαλό της ταξίδευε αλλού. Μεγάλωσε, αποφοίτησε από το Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ξεκίνησε να εργάζεται αρχικά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έπειτα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όμως συνεχίζει να είναι αφηρημένη και το μυαλό της συνεχίζει να ταξιδεύει αλλού. Για καλή της τύχη, τα ταξίδια αυτά, άρεσαν και στα παιδιά της. Όπως και στα παιδιά των συγγενών της, ακόμη και στα παιδιά των φίλων της… Και κάπως έτσι, παρακολούθησε μαθήματα παιδικής λογοτεχνίας και σήμερα κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της συγγραφής.

INFO:

«Χριστούγεννα ξανά;»

Συγγραφέας: Πένυ Κρανά

Επιμέλεια - Προσθήκη δραστηριοτήτων: Άννα Αθανασιάδου

Εικονογράφηση & Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιμίκα Καπούλα

Κατηγορία: Παιδικό/Παραμύθι/Εικονογραφημένο βιβλίο

Γλώσσα: Ελληνικά και αγγλικά

Εξώφυλλο: Μαλακό με αφτιά

Σχήμα: 22Χ22

Σελίδες: 28

Χρόνος A’ έκδοσης: Δεκέμβριος 2022

Χρόνος Β’ έκδοσης: Νοέμβριος 2023

https://4e-project.gr/product/christougenna-xana/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου