Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Lightyear», στον κινηματογράφο ΗΛΥΣΙΑ

 


Σε Παγκόσμια Πρεμιέρα  θα προβληθεί στον κινηματογράφο ΗΛΥΣΙΑ Αλεξανδρούπολης η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Lightyear» του Άνγκους ΜακΛέιν (Ψάχνοντας τη Ντόρι) με τους Ορφέα Αυγουστίδη, Ξένια Ντάνια, Βασίλη Παπαστάθη, Ζερόμ Καλουτά, Τέτα Κωνσταντά, Κώστα Δαρλάση, Ίντρα Κέιν, Αρετή Πασχάλη, Σωτήρη Δούβρη, Μιχάλη Βαλάσογλου, Κωνσταντίνο Κλαυδιανό, Δημήτρη «Yusanof» Καβαρνό, Φανή Σαρόγλου, Μαρία Πλακίδη, Ανδρέα Ρήγα, Χαρά Ζησιμάτου, Αφροδίτη Κατσαρού, Κωνσταντίνο Ρεπάνη, Άγγελο Λιάγκο & Άντρια Ράπτη στην μεταγλωττισμένη έκδοση.

Υπόθεση: Το διαστημικό ταξίδι του θρυλικού αστροναύτη Μπαζ Λάιτγιαρ με το πολυπληθές πλήρωμά του καταλήγει, από δικό του σφάλμα, με το διαστημόπλοιό τους καθηλωμένο σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Όσο τα χρόνια περνάνε, ο Μπαζ αναζητά έναν τρόπο να διορθώσει το λάθος του. Όμως, ο χρόνος περνάει για τον καθένα διαφορετικά… Ήρθε η ώρα να μάθουμε την ιστορία του θρυλικού Στρατιώτη του Διαστήματος Μπαζ Λάιτγιαρ, του αστροναύτη ήρωα που ενέπνευσε το παιχνίδι και κέρδισε γενιές θαυμαστών με τις ταινίες Toy Story. Ο βραβευμένος και βετεράνος της Pixar Angus MacLane σκηνοθετεί αυτή τη διασκεδαστική, διαστημική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας και μας ταξιδεύει στο άπειρο και… ακόμα παραπέρα.

Προβολές:

Πέμπτη, 16 Ιουνίου,  Σάββατο, 18 Ιουνίου, Τρίτη,21 Ιουνίου, Τετάρτη, 22 Ιουνίου: 16:45

 Παρασκευή, 17 Ιουνίου : 19:00, Κυριακή, 19 Ιουνίου,  Δευτέρα, 20 Ιουνίου  : 17:15.

INFO:

Στον Κινηματογράφο Ηλύσια τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας του Υπουργείου Υγείας.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα στο Facebook ή ακολουθώντας  στο Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου