Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Μια Πριγκίπισσα του Αμαζονίου στον κινηματογράφο ΗΛΥΣΙΑ

 


Η  ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Αίνμπο: Πριγκίπισσα του Αμαζονίου» των Ρίτσαρντ Κλάους (Ο Άρχοντας των Ληστών) και Χοσέ Ζελάντα θα προβληθεί στον κινηματογράφο ΗΛΥΣΙΑ Αλεξανδρούπολης,   με τους Έλενα Δελακούρα, Ανδρέα Ευαγγελάτο, Ουρανία Φουρλάνου, Πέτρο Σπυρόπουλο, Βίνα Παπαδοπούλου, Βαγγέλη Ρόκκο, Νικολέτα Κουνενιδάκη, Γιάννη Υφαντή & Ακίνδυνο Γκίκα στην μεταγλωττισμένη έκδοση.



 Υπόθεση: Πρωταγωνίστρια της περιπέτειας είναι η 13χρονη Αίνμπο, που ζει στα βάθη του Αμαζονίου με τη φυλή της. Μια μέρα, η Αίνμπο ανακαλύπτει πως η φυλή της κινδυνεύει. Όχι μόνο απειλείται από το κακό πνεύμα του Γιακουρούνα, αλλά και ολόκληρη η ζούγκλα καταστρέφεται από ανθρώπους, που την εκμεταλλεύονται για βιομηχανική εξόρυξη. Μαζί με το κωμικό δίδυμο πνευματικών οδηγών, τον αξιολάτρευτο Ντίλο και τον αγαθούλη Βάκα, η Αίνμπο αποφασίζει να σώσει τη φυλή της.

 Ημέρες προβολής: Παρασκευή 20 Μαίου ώρα 16:30, Κυριακή 22 Μαίου ώρα 17:00.


 
Συνεχίζεται επίσης η προβολή της ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, «Πάντα στο Κόκκινο» της Ντόμι Σι με τους Πέγκυ Μανωλά, Βίκυ Νικολαΐδου, Εριέττα Σαούγκου, Λυδία Τζανουδάκη, Μαρτίνα Δημοπούλου, Χρήστο Πλαΐνη, Βούλα Κώστα, Παναγιώτη Κλάδη, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Έλλη Πρόκου, Σοφία Καψαμπέλη, Μαρία Ζερβού, Χρήστο Συριώτη, Σωτήρη Δούβρη & Μιχάλη Βλαβιανό στην μεταγλωττισμένη έκδοση..

 Υπόθεση: Στην ταινία «Πάντα στο Κόκκινο» των Disney και Pixar πρωταγωνιστεί μια αδέξια αλλά με αρκετή αυτοπεποίθηση 13άχρονη που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο καθήκον της ευσυνείδητης κόρης και των χαοτικών συναισθημάτων που προκαλεί η εφηβεία. Η Μινγκ είναι μια προστατευτική, σχεδόν αυταρχική μητέρα που δε φεύγει ποτέ από το πλευρό της κόρης της, ό,τι χειρότερο δηλαδή για μια έφηβη. Και σαν να μην έφταναν όλες αυτές οι αλλαγές στα ενδιαφέροντα, στις σχέσεις και στο σώμα της, όποτε έχει έντονα συναισθήματα (σχεδόν ΠΑΝΤΑ), μεταμορφώνεται σ' ένα γιγάντιο κόκκινο πάντα! Η νέα ταινία των Disney και Pixar ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ είναι σε σκηνοθεσία της Domee Shi, που κέρδισε Όσκαρ το 2018 για την μικρού μήκους ταινία της, «Bao».

 Ημέρες προβολής: Σάββατο 21 Μαίου 17:30, Τετάρτη 25 Μαίου   17:00.

 INFO:

 Στον Κινηματογράφο Ηλύσια τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας του Υπουργείου Υγείας.

 Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών και τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας  ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook ή ακολουθώντας στο Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου